medical concept

مدت زمان و نوع بیماری برای تأیید استراحت پزشکی

مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی در خصوص مدت زمان و نوع بیماری برای تأیید استراحت پزشکی از بیمه شدگان تامین اجتماعی خواست تا در زمان دریافت استراحت پزشکی از پزشک معالج، به مدت و نوع بیماری مندرج در آن دقت نمایند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سیروس نصیری با اعلام این مطلب گفت: در پی اعلام نارضایتی برخی از بیمه شدگان در خصوص عدم پذیرش گواهی استراحت پزشکی آنها از سوی شعب تأمین اجتماعی ، مشخص شد در برخی موارد استراحت های پزشکی صادر شده فاقد اطلاعات کامل است.
وی افزود: بیمه شدگان باید توجه کنند که در تمامی گواهی‌های استراحت پزشکی، باید نوع بیماری و مدت آن، بستری در بیمارستان یا استراحت در منزل به تفکیک و صراحت مشخص شده باشد.
مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: گواهی‌های استراحت پزشکی که در هر نوبت ۷ روز یا کمتر باشد (و جمع آنها در طول سال از ۱۵ روز بیشتر نشود) براساس گواهی پزشک معالج قابل‌قبول است.
نصیری همچنین در خصوص استراحت های بیش از ۷ روز گفت: اگر مدت گواهی استراحت پزشکی در یک نوبت بیشتر از ۷ روز و حداکثر تا ۶۰ روز باشد، مدت استراحت باید به تأیید پزشک معتمد و استراحت‌های بیش از ۶۰ روز در طول سال باید به تأیید شورای پزشکی برسد.
مدیرکل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدگان خواست تا به منظور اطمینان از تایید گواهی استراحت پزشکی، در اسرع وقت گواهی های مربوطه را به شعبه تامین اجتماعی ذیربط ارائه نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Alert: Content is protected !!